Kvalming, drittsekk – og lege!

Foto hentet fra Document.no

Attiq Sohail, er en norsk-pakistansk lege og skribent. Han er også muslim selvfølgelig, siden de aller fleste norsk-pakistanere er så. Ikke bare det, men de forholder seg også til en del av islam som kaller seg sufisme, hvor de tror de er direkte etterkommere etter profeten Mohammad.

Denne legen går altså ikke bare ut og kritiserer Azra Gilani, som er aktuell med boken En muslimsk mors kamp, men han går direkte i strupen på Shurika Hansen fordi hun tillot seg å svare ham i en kronikk hun hadde på trykk i Resett.

Legen er for feig til å vise sitt sanne ansikt offentlig, men gjør dette i private meldinger til Hansen. Her hyler han ut sitt hat til en kvinne som ikke lenger er muslim, som har omfavnet norsk kultur og tradisjon, og som våger å kritisere en mannlig muslim offentlig.

Han sier blant annet:

– Det er ikke min skyld at du lever et begredelig liv. Det kan du takke deg selv for. Du fortjener ikke bedre heller. Du tror at de Frp tilhengerne som har kommentert artikkelen din har respekt for deg. Innerst inne hater de deg og synes du er en stygg utlending.

Maria Zähler, som er journalist i Resett, svarer Sohail på de forkastelige meldingene han sendte Hansen på Facebook.

Hun fikk også et privat svar via en Facebook melding:

Nå skal du høre her doktor:

Du har ikke snakket med noe politi. Hvis politiet skulle bli kontaktet her, så var det ikke av deg, men på grunn av deg! De ville ha tatt kontakt med Zähler direkte. Du er kun en hysterisk mann som ikke tåler å få kritikk av kvinner.

Ikke så rart med det menneskesynet du forfekter. Som sufist er det greit med småjenter og halshugging til frokost, men å få høre sannheten av en kvinne – nei fy da!

At du skal få praktisere som lege i Norge er intet mindre enn uhørt. At du får elendigheten du skriver publisert i Aftenposten, er tragisk. Men at du forsøker med hersketeknikker på private meldinger for å skremme kvinner fra å si sin mening offentlig, er superfeigt.

For det er intet mindre enn det du er. En pakistansk feiging. For hvordan kan du skryte av å være så godt integrert i Norge når du ikke engang tåler at ex-muslimske kvinner syns du har et forferdelig kvinnesyn? I Norge har vi likestilling. Det har du enten ikke skjønt, eller også driter du i det, slik du ved gjentatte anledninger forteller Hansen i dine hysteriske private meldinger.

Det er ikke ønskelig med slike holdninger som du har i det norske samfunnet. Våre forfedre består av mange sterke og modige kvinner som har gjort sitt til at vi er der vi er i dag. Fortsatt gjenstår en del. Lik lønn for likt arbeid feks.

Hva mener du om det Sohail? Urettferdig at en kvinne skal tjene like mye som deg?

Det beste for alle, inklusive deg selv, er at du pakker snippesken din og drar til Pakistan. Landet hvor dine forfedre forfektet og kjempet igjennom et kvinnesyn som du lever etter. Der kan du leve ut dine holdninger til fulle, uten at en eneste kvinne tør å motsi noe av det du sier og gjør. Du kan dra til moskéen og treffe andre menn hvor dere sammen kan diskutere alle konene deres og hvordan dere banker og oppdrar dem til lydighet, mens dere er på kne med nesetippen opp i prompen på gubben foran.

Jeg spanderer enveisbillett til Karachi.

 

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

6 Comments on "Kvalming, drittsekk – og lege!"

 1. Robert Moseby | 12. mai 2018 at 09:21 | Svar

  Knallhardt og presist

 2. Viggo Dybwad | 12. mai 2018 at 10:25 | Svar

  Ja, John. De er svake for dritlukt fra sine artsfrender. Er det en revirmarkering for de tøffe gutta innen denne kulturen?

 3. Knut Garshol | 12. mai 2018 at 10:44 | Svar

  Enig! 🙂

 4. Thor Morten | 12. mai 2018 at 11:30 | Svar

  Godt skrevet!

 5. Jan Johansen | 13. mai 2018 at 16:49 | Svar

  Hoho. Beste jeg har lest på leeenge. Hvem tror denne figuren at han er??? Tror kanskje legestatusen hans gjør at han kan si hva han vil?

 6. Vennligst ikke kall ham doktor. Han er bare en lege og en dårlig sådan.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje