Til Trygve Slagsvold Vedum

Bilde fra Nettavisen
Bilde fra nettavisen

Det er greit nok å forsøke å fremstille sine motiver som noe annet enn det de faktisk er, men i ditt tilfelle så må man bare si: Det får være grenser!

Når du klarer å lire av deg noe så usant i VG som at du  absolutt ikke er på regjeringsjakt, så får du lengre nese enn Pinocchio.

Du sier:

«– Jeg har ingen ønsker om å ydmyke statsministeren. Det er ikke poenget i det hele tatt. Poenget er at justisminister-posten er så utrolig viktig. for landets beredskap. Det er ikke mange år siden vi så hvor krevende den posten kan være, sier Vedum og viser til terrorangrepet 22. juli 2011.»

Knut Storberget var justisminister den gang. En lydig lakei for statsminister Jens Stoltenberg. Syns du han gjorde en kjempejobb?

Det at vi i dag har en justisminister som faktisk tar Norges sikkerhet på alvor, er noe du og alle andre burde vært veldig stolte av. At Listhaug klarer å stå imot alt presset fra dere politisk korrekte, er intet mindre enn utrolig. Andre som får litt motbør, sykmelder seg umiddelbart. De takler ikke presset. Vi har jo Trond Giske friskt i minne, men de fleste husker nok også både Bondevik og Anne Holt. Alle sammen forøvrig, sterke kritikere av Sylvi Listhaug.

Det at vi har en justisminister som står rakrygget selv i den verste storm, som beholder både ro og fatning når hun blir beskyldt for de mest grusomme ting, som feks å være rasist eller at hun har ansvaret for 22. Juli, det er verdt sin vekt i gull det.

Sylvi Listhaug er sannsynligvis den beste justisminister, ja sågar kanskje den beste statsråd Norge noen gang har hatt!

At du Trygve, og andre med deg, gjør det dere kan for å fjerne Listhaug, er ingenting annet enn et egosentrisk ønske om regjeringsmakt hvor det ikke er Norges beste som ønskes ivaretatt.

Du er i likhet med Støre og Lysbakken, kun ute etter regjeringsmakt, koste hva det koste vil. Veien dit, er via mistillitsforslag mot Listhaug. Ikke fordi Listhaug har gjort noe galt. Hun har bare påpekt det åpenbare. Nei, dette handler om deg det Trygve. Deg, Støre og Lysbakken. Bare tanken på at dere er de som skal få egen bil med sjåfør og statsrådstaburett, får nok sikkelet til å renne i strie strømmer ned på puta der dere ligger og drømmer dere bort.

Hvis Norge skal ha noen som helst slags mulighet til å stå imot terror både utenfra og innenfra, så kan ikke justisministeren komme fra SP, SV eller AP.

Da trenger vi Sylvi Listhaug.

Vis heller Norges befolkning at du ikke er en evenukk Trygve, men at du har skikkelige baller og heller gjør det som er riktig for Norge. Da kunne du ha gått inn i historien som en stor statsmann.

Slik det er nå, vil du kun bli husket som en bonde på stortinget med sukkerbiter, ikke rundballer mellom bena!

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

3 Comments on "Til Trygve Slagsvold Vedum"

  1. Kjell Prestegaarden | 17. mars 2018 at 09:46 | Svar

    Som vanlig, bra skrevet!

  2. Rune Myrvold | 22. mars 2018 at 11:12 | Svar

    Ja, Sylvi Listhaug gjorde så god jobb så hun rett og slett ble kjeftet ut av stillingen hun hadde som Justisminister.
    Det viste nok engang at sannhet, samhold og solidaritet vinner over hat, terror og terrerretorikk.

  3. Jeg kan ikke forra den latteren hans og jeg antar at menen er like falsk som den, det er lov å være blid menikke til det grenser til det åpenbare falske fordi hvem som helst id ette landet skjønner at de som sitter på Stortinget er antagelig hvis de med minst innsikt i sammfunnet de har aldri en finger ute lenger å ser hvor vinden går de trenger ikke de jukser eg til valgseieren i stedet og ved neste valg skal vi slippe å være vitner til at ti lover ikke ble fulgt under valget og dert holder for denne gang men ikke i neste

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje