AP koden

Sylvi Listhaug måtte si unnskyld ovenfor stortinget etter utspillet på sin egen facebook side. Hvorvidt en unnskyldning her var på sin plass eller ikke, kan kanskje diskuteres? Hvis ikke, så er det mange som har noe å be om unnskyldning for.

Arbeiderpartiet kan begynne med å be det norske folk om unnskyldning for at de sørget for at Norge er det mest EU tilpassede landet i Europa, selv etter at det norske folk to ganger sa nei til EU!

De kan så følge opp med å be om unnskyldning for Torbjørn Berntsens utspill om at de som stemmer på Frp, er søppel dratt opp fra kloakken. Der ble man enige om at det kun var en uheldig retorikk fra Berntsens side. Ingen uforbeholden og ekte unnskyldning ble påkrevd av stortinget da.

AP har mye å be det norske folk generelt, og Frp velgere spesielt, om unnskyldning for. Fra Martin Kolbergs såkalte «Frp kode» som ifølge han besto av:

  • Si én ting, og gjøre noe annet.
  • Angripe de svake, men selv fremstå som offer.
  • Snakke om de svakeste og prioritere de rikeste.
  • Gjøre én ting i opposisjon og noe helt annet når man har makt.
  • Ignorere fakta når det ikke passer til politikken.

Via Mani Hussaini og Hadia Tajik som indirekte beskylder Frp velgere for å være rasister, til Støre som nå etter å ha kvittet seg med sin argeste utfordrer til lederstillingen, begynner sitt hardkjør mot Frp. Han vil selvfølgelig støtte et mistillitsforslag mot Listhaug, i håp om at Frp da vil trekke seg ut av regjeringen. Han vil jo gjerne bli statsminister.

Det interessante her, er vel om ikke Frp koden til den godeste Kolberg, faktisk passer mye bedre på AP og SV. På seg selv kjenner man jo andre……

Uansett, la oss si at det er greit at Listhaug ber om unnskyldning for akkurat dette bildet og denne teksten. La oss si at dette både var en uheldig retorikk og bildebruk, sågar uten opphavsrett, som Listhaug gjorde. Men når hun da gir en uforbeholden unnskyldning i stortinget, så er ikke det heller godt nok. Da er unnskyldningen kommet etter press og er heller ikke ektefølt nok.

Da ligner dette en prosess hvor det er en regelrett heksejakt på personen Sylvi Listhaug. AP har nok fått med seg at hun både er veldig godt likt av mange Frp velgere og er den i regjeringen som tør å stå opp mot den politisk korrekte svadaen som både Støre og Solberg er representanter for. Da vet de at for å felle regjeringen, så vil hun være nøkkelen. Dermed så er jakten igang.

Løgneren Støre ba aldeles ikke om unnskyldning for å ha telefonsamtaler med lederen for en av de verste terrororganisasjoner i verden, nemlig Hamas. Bare det i seg selv, legimiterer utspillet til Listhaug. Men Støre er et levende eksempel på at AP og representantene deres ikler seg offerrollen når det kommer sterk og legitim kritikk mot dem.

Martin Kolberg fant ikke Frp koden, men det er et spørsmål om han ikke ubevisst fant AP koden.

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

Be the first to comment on "AP koden"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje