Islam og barn går ikke sammen

Når NRK nå tar opp det med tortur av barn på koranskoler i Somalia, så skal det liksom være sjokkerende?

Utrolig nok så er det noen som fortsatt ikke forstår hva Islam er, hva det gjør og hva det vil. Men selv om tortur og pedofili er  vanlig hverdag for muslimske barn, så klarer NRK å liksom la seg sjokkere over dette. Hvordan er det mulig?

Er de så dumme i NRK og andre massemedia i Norge, eller er det hele bare nok en agenda for å få godtroende nordmenn til å la barn fra Somalia komme til Norge?

Ingen er vel så dumme, selv i NRK, at de ikke skjønner at dette er helt likt i andre muslimske land også, eller?

Er det noen som tror at koranskoler i Iran, Afghanistan eller Saudi Arabia er noe bedre?

Nå må det bli en slutt på dette våset! Ønsket man virkelig å gjøre noe med dette, så forbød man Islam som religion. Kom ikke å si at dette er noe man ikke har vært oppmerksomme på. Både HRS og Shurika Hansen blant flere har i mange år skreket ut om dette til døve ører.

Undertrykkelse, voldtekter og tortur av barn og kvinner, er noe alle som ikke har enorme skyggelapper, vet er hverdagen hos mange muslimer.

Når Sylvi Listhaug sier hun ønsker å ta monstrene som gjør slike ting mot barn, så er det bare å begynne i det muslimske miljøet. Der vil hun finne de fleste og aller verste av dem!

NRK burde virkelig skamme seg!

Sett heller fokus på hva som kan gjøres for å forby Islam og all den jævelskapen som den fører med seg. Alle muslimske «flyktninger» til Norge, bør få beskjed om at de ikke er ønsket.

I min egen naivitet trodde jeg virkelig ikke at Norge ville godta at noe så grusomt som Islam skulle få infisere det norske samfunnet. Men ikke bare godtas det av myndighetene og en hel haug med tosker rundt om, det legges sågar til rette for det!

Tenk at stortinget lar småjenter på 12 år bli rundpulte av «ektemennene» sine fordi de var gifte før de kom til Norge, og at de påstår at det kan være traumatisk for jentene om de skal bli skilt fra jævelen av en pedofil muslim i Norge??

Har dere hørt noe sånt?

Nå må det snart gjøres noe med dette. Regjeringen kan ikke lenger sitte å se på at dette skjer. Jeg oppfordrer alle til å dele dette rundt så mye som mulig, slik at det vil være midt i trynet hele tiden på dem som sitter med ansvaret for dette!

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

Be the first to comment on "Islam og barn går ikke sammen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje