Fra frihet til fengsel

De nye «moderne» sosiale normene når nye høyder. Nå dukker forbudene opp mot lettkledde kvinner i fleng. Sist ute er formel 1, som nå forbyr den legendariske tradisjonen med såkalte «grid girls».

Fra før av har både dart og boksing besluttet å stoppe med lettkledde kvinner som følger utøveren eller viser hvilken runde det er.

Det er vel ingen som tviler på hvorfor dette skjer? I kjølvannet av #Metoo kampanjen har feminister endelig klart å få flesteparten av kvinner og menn til å forstå budskapet.

Nå er vi nesten der hvor det å gå i nicab vil være helt naturlig. En kvinne skal ikke vises frem i bikini lengre, da det kan bety at menn vil tro at det bare er å forsyne seg.

Har vi hørt det før?

Muslimer dekker jo til sine kvinner nettopp fordi at ingen andre menn skal få lyst til å seksuelt trakassere henne.

Noen må faktisk dra i nødbremsen nå.

Det å se på en lettkledd kvinne, har alltid vært en fryd for øyet både for kvinner og menn. En naken kvinnekropp er som et kunstverk – den skaper glede, interesse og nysgjerrighet. Kvinner syns selv det er helt topp å være bikini modell i formel 1, cheer leader eller plakat jente i boksing. Det gir hele arrangementet en glamorøs setting.

At muslimer og feminister skal ta fra oss absolutt alt vi var glade i, kan ikke aksepteres.

Vi spiser pølse, bacon, svinestek og ribbe. Vi drikker akevitt, øl og sprit. Vi har kors i kirker og på bedehus. Vi går rundt juletreet og synger kristne julesanger. Vi liker å se på lettkledde damer og damene elsker å gå i miniskjørt. Det er oss. Slik vi alltid har vært.

Men ikke nå lenger.

Nå blir vi tvunget inn i noe som kalles en moderne sosial profil, hvor krenkelser, tysting og undertrykkelse er nøkkelord. Et samfunn hvor en glad og kåt politiker som Trond Giske blir fratatt posisjonen sin og fremstilt som en overgriper fordi han forsøkte å få seg et nummer eller to. Et samfunn hvor det oppfordres til å varsle om den minste ting såfremt det er seksuelt relatert og det er snakk om middelaldrende hvite menn. Ikke ellers. Et samfunn hvor man nå må være forsiktig med å se på en sexy jente for lenge, da hun fort kan føle seg krenket av dette. Et samfunn hvor man forbyr alt som gjør livet godt å leve for etniske innbyggere, mens man tillater de groveste overgrep og undertrykkelser så lenge man er muslim.

Var det noen som nevnte likestilling, rettferdighet og likhet?

Stopp jorden, jeg vil av!

Er det virkelig en slik verden de unge av i dag ønsker?

Det er jo de som skal leve med dette, og deres barn igjen. En klode som før fremsto som en blå perle hengende i et sort univers, har med ett blitt en grå murstein i et virtuelt fengsel.

Borte er gleden. Det som virkelig gjør livet verdt å leve.

 

 

 

 

 

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

Be the first to comment on "Fra frihet til fengsel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje