Blendahvit

Det er det nye ordet en etnisk norsk innbygger må finne seg i å bli kalt.

Rasismeparagrafen dekker jo ikke hvite. Der er det fritt frem å komme med alle mulige nedsettende karakteristikker basert på hudfarve.

Fra før vet vi jo at svarte gjerne kaller hvite for «white piece of trash» og annet svineri i utlandet. Nå har  også nordmenn fått sitt spesielle varemerke, nemlig «blendahvit».

Vi har hørt det før, i forbindelse med det norske kvinnelandslaget i fotball eller også håndball, men aldri om det norske kvinnelandslaget på ski. Hvorfor det mon tro? Kan det være at de som kommer fra Somalia og føler seg som en nordmann, noe både konge og statsminister mener er helt rettmessig og riktig, ikke er så norske alikevel når det kommer til stykket?

Nå står vi altså i fare for å få en blendahvit regjering.

Tenk det, vi står i fare for å få en regjering som består av landets egne etniske innbyggere. Noe så grusomt du!

Dette må det jo reageres på, og det gjøres feks av varaordføreren i Skedsmo kommune og Venstre politikeren Boye Bjerkholt.

– Det hadde vært symboltungt og viktig for Venstre og regjeringen, ja for hele Norge, at det ikke er en blendahvit samling statsråder som kommer ut på slotttrappen når den nye regjeringen skal presenteres, sier han til NTB.

Muslimen Abid Raja kan være løsningen. Venstre ønsker at han får ansvaret for integrering og at Sylvi Listhaug gis et opprykk og blir innvandrings- og justisminister.

La meg forsiktig få lov til å si meg svært uenig.

At minoritetsgrupper skal bli hørt og få samme respekt som etniske innbyggere i samfunnet, er en selvfølge. Jeg mener imidlertid at det ikke er den samme selvfølgen at minoriteter skal kvoteres/tvinges inn i styrer og stell generelt og stortinget og regjeringen spesielt.

Det føles enda mer feil når man i tillegg gjør dette ved å bruke direkte rasistiske grep. At regjeringen ikke skal være blendahvit er tydeligvis greit å si, men hva om man snur litt på flisa og sier at for å unngå at regjeringen skal bli blendahvit, så må vi få inn Sorte Per i form av Abid Raja?

Ingen ønsker å bli sittende igjen med Sorte Per. Men fra før av har vi Mulla Krekar, og nå blir vi nok nødt til å ha en i regjeringen også.

Håpet var jo at med en Høyre/Frp regjering, så ville vi slippe en radikal innvandringsvennlig statsråd, men så var det dette med nissen som fulgte med på lasset da.

Venstre er et miniparti med sine 4% oppslutning ved siste valg, og var nødt til å gjøre noe. At Høyre og Frp hjelper Venstre på denne måten, er for meg ubegripelig. Med en leder som blir skjermet for sine seksuelle utskeielser med en ung gutt og en agenda hvor fri innvandring og skyhøye milgjøavgifter er dagsorden, er det uforståelig at et sånt parti kan komme i regjeringsposisjon.

Folket sa jo nei til dem. Men det gjorde de jo til EU også, to ganger. Alikevel er vi det mest EU tilpassede land som finnes.

Mulig noen burde se litt på systemet og hvordan det virker. For det å kalle Norge for et demokrati og folkestyre er jo langt fra virkeligheten.

Det virker heller ikke som rasismeparagrafen fungerer som den skal, siden den ikke gjelder for de som er hvite. Det er snart på tide at det blir en slutt på denne mobbingen av etnisk norske.

Hva galt har vi egentlig gjort?

Om NRK for en gangs skyld sender en TV serie som bare består av etnisk norske skuespillere, så blir det bråk med en gang. Det tåles ikke lenger. Det skal alltid være med folk fra minoritetsgrupperinger sies det, fordi det speiler virkeligheten.

Vel, denne virkeligheten begynner snart å bli uvirkelig.

Men siden det er politisk korrekt å si blendahvit om en etnisk nordmann, så regner jeg med at vaske terminologien er godkjent i så måte også den andre veien. Vi får da si det slik at den blendahvite regjeringen nok kommer til å få se noen kulørte innslag. Mest trolig noen utvaskede som vil lage flekker der hvor det nå endelig hadde blitt helt rent.

Spørsmålet er da om hele gjengen vil bli hengt opp til tørk, eller om det rekker med en kraftig sentrifugering.

Time will show!

😉

 

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

Be the first to comment on "Blendahvit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje