Til advokat Brynjar Meling:

I rettssaken frisør Merete Hodne har anlagt mot Løgnaslaget og deres bruk av ordet «Nazifrisør» om henne i en revy de spilte for 25 000 tilskuere til sammen, så uttaler du følgende til Dagbladet:

«- Her er det menn som er kledd ut i kjole, dansende og syngende på scenen, om en nazifrisør på Bryne. Med det slingringsmonn politiske ytringer skal ha, og i den konteksten dette er satt inn i, er det ikke ærekrenkende, og det kommer ikke til å bli ærekrenkende.»

«- Når du også tar med i beregningen hvordan Hodne selv omtaler menneskegrupper, hvem hun omgås og hvilke demonstrasjoner hun har deltatt i, og hva hennes meningsfeller har ytret høynes terskelen ytterligere for hva som vil være en ærekrenkelse i Hodnes tilfelle, legger du til.»

Bevingede ord dette av en mann som har forsvart Mulla Krekar i alle de år med nebb og klør. Det du har kostet norske skattebetalere i kroner og øre, er ille nok i seg selv, men det verste er at du er den direkte årsaken til at en terrorist får lov til å bli værende i Norge.

Terrorister er tydeligvis en spesialitet du har, siden du også var forsvarer for en av de tiltalte i Norgeshistoriens første terrorforbunds sak.

Med dette som bakteppe kommer det klart og tydelig frem hvilken agenda du har. Når du nevner Hodnes meningsfeller som et eksempel på hvorfor terskelen for æreskrenkelse bør være høyere for henne enn for andre, så går jeg utifra at du da også forstår hvorfor folk senker terskelen for å være en «hæstkuk» og en drittsekk for deg mer enn hva de gjør for andre advokater?

For advokater har jo ikke det beste ryktet på seg dessverre. Det er synd, for det fins faktisk de som er veldig dyktige, ærlige og redelige folk av dem. Men så har du de som oppfører seg på samme måte som en gatehore – bare du betaler så kastes alle skrupler, moral og sågar lovlydighet i ytterste konsekvens. Jeg må faktisk be horene om unnskyldning her, da de fleste av dem er tvunget til å gjøre det de gjør fordi de er narkomane. Jeg er litt usikker på om du kan bruke det argumentet til ditt forsvar for uakseptabel oppførsel herr Meling, men det jeg er sikker på er at i din verden så eksisterer det kun en person. Han heter Brynjar Meling!

Det er regelrett trist å se en mann med bakgrunn i frelsesarmeen synke så dypt som du har gjort. Fra å tilsnike deg statlige penger for å forsvare terrorister med nebb og klør, til å sparke de som ligger nede. Ikke mye du klarte å få med deg av moral og empati ihvertfall.

I så måte passer det godt inn i det mønsteret vi ser av deg som person, at du ikke bare skyter på Hodne, men også på hennes meningsfeller. Det understreker bare det faktum at du er en drittsekk, har vært en drittsekk og for alltid vil fortsette å være en drittsekk!

I disse tider kommer det gjerne en skjeggete mann kledd i rødt med en sekk på ryggen med gaver i, som han har tenkt å dele ut til de som har vært snille.

Ikke bare kan du se langt etter noen gave herr Meling, men på mange måter er du en slags omvendt julenisse; Du er å se hele året, belønner de slemme, å deler ut drittpakker til de snille.

Hvor terskelen går for å bli som Brynjar Meling vites ikke. Hvor mange som deg et samfunn kan tåle før det blir et anarki, får vi håpe vi slipper å oppleve!

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

4 Comments on "Til advokat Brynjar Meling:"

 1. Må vere den mest idiotiske kommentaren eg har lese så langt i 2017. Sjølve grunnsteinen i eit kvart rettssamfunn er tufta på at alle har krav på eit forsvar og bli dømt av «sine likemenn». At du ikkje har fatta dett prinsippet men driter ut ein forsvarar som gjer jobben sin, fortel vel meir om deg enn om Brynjar Meling. Han hadde truleg stått like mykje på dersom han hadde forsvart frisøren…. eller for den del vore bistandsadvokat for dei som er i mot Mulla Krekar. At du tør publisere såt søppel forteller bare at både du og dem som liker innlegget skriker ut; «Jeg har ingen bøker hjemme»!!! Tosk!

 2. Og bare for å stadfeste at du er en idiot, så velger du nå å slette min forrige kommentar! For prinsippet om kommentarer gjelder bare dersom den er positiv og du får kritisere at andre hindrer deg selv i ytringer…… eller?

  • Jeg tar gjerne en kunnskapstest mot deg. En ting er å skjule seg bak rettsprinsippet når det man egentlig bedriver er moralsk forkastelig. Meling ville aldri ha forsvart Hodne da det bryter med den agendaen han har.
   At du ikke skjønner dette, kan ikke jeg belastes for.
   Hvem av oss som er tosken vil fremtiden vise.

  • Jeg har ikke slettet noen kommentar av deg, tvert imot godkjent dem

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje