Når sannheten kommer for en dag

Mandag offentliggjør Statistisk sentralbyrå den omstridte rapporten innvandringsminister Sylvi Listhaug har bestilt om sammenhengen mellom kriminalitet og opphavsland.

I Danmark har søsterbyrået, Danmarks Statistik, drevet med dette i flere år alt. Tallene de har for 2016 er skremmende lesning som burde få øynene opp på litt flere av naivistene rundt om. Disse tallene bekrefter tendensen fra tidligere år og er stigende.

Kriminaliteten i Danmark er 35 prosent høyere blant mannlige innvandrere, og 145 prosent høyere blant annen generasjon menn etter ikke-vestlige innvandrere, enn i hele den mannlige befolkningen!!

Mannlige etterkommere fra Libanon, Somalia, Marokko og Syria er de som er verst.

Hva skal AP og SV si til de norske tallene som neppe blir noe bedre tro? På spørsmål fra Aftenposten ville ingen talspersoner fra disse partiene kommentere de danske tallene.

Det er lett å forstå. Dette må være et slag i ansiktet og et gedigent sjokk for skyggelappbrukerne både på stortinget og ellers ute blant befolkningen.

På mandag får vi høre kommentarer fra dem. De vil bli av typen;

. Ja dette var stygge tall og det er klart at vi har utfordringer vi må løse her.

Disse utfordringene hadde man sluppet om man brukte bare litt sunn fornuft.

Bor det en innbruddstyv i nabolaget ditt, så låser du døren, slår på alarmen og er på vakt. Trenger du en barnevakt, så ringer du ikke til en tidligere dømt pedofil og spør om han kan passe på barnet ditt.

Dette er ganske åpenbart for de fleste av oss. Men godhetstyranner, naive, politisk korrekte og de som er regelrett dumme, skjønner altså ikke det enkle faktum at en pluss en faktisk blir to.

Ved å slippe inn flyktninger fra land som har en religion som tilsier at vi er vantro og kan både lyves til og utøves vold mot, i tillegg til at flere av dem har dømt oss til døden for bare noen år siden grunnet noen avistegninger; så er det på linje med å la den pedofile få passe på din 8 år gamle datter, eller å holde døren åpen for innbruddstyven.

Det blir både amatørmessig, uforsvarlig og skammelig når de ansvarlige for dette da kommer med patetiske unnskyldninger og forklaringer på hvorfor somaliere og syrere gjengvoldtar norske jenter.

Disse flyktningene fra land som er våre fiender, blir jo norske den dagen de ankommer et flyktningemottak i Norge. Da er det jo viktig for rødstrømper, sosialister, forskere og offentlig ansatte å finne årsak og løsning på skattebetalernes regning. Det er virkelig grunn til å gremmes.

På mandag får vi altså vite hvordan de norske tallene er. De fleste kjenner jo til hvordan politikere har forsøkt å skjule denne rapporten ved å få direktøren av SSB til å omplassere de som  arbeidet med å utrede den, slik at man kunne få halt ut tiden mest mulig. Kanskje så lenge at rapporten bare ville forsvinne i glemmeboka eller være utdatert. Det lyktes de ikke med, og denne gangen vil folket få se sannheten. Løgnene til politikerne vil bli avslørt på dette området. Men det har de løsningen på.

Unnskyldninger og bortforklaringer er jo selve grunnprinsippet i læreboka til en politiker. Du kan ikke lykkes med å bli politiker, advokat eller forsikringsagent hvis du ikke behersker disse ferdighetene. Blir man tatt i en løgn, som jo er det verktøyet som blir oftest brukt av de folkevalgte, så er det uhyre viktig å kunne forklare dette med ting som ikke kan relateres til en selv. Politikere er veldig flinke til å legge skylden på andre, og det tipper jeg vi får se på mandag også.

For er det noen som betviler at disse tallene er rimelig jevne i alle europeiske land?

Verdt å merke seg er at innvandrere fra USA og Kina er de som er minst kriminelle i Danmark. Altså personer fra vestlige og asiatiske land. I Norge tipper jeg at svensker, filippinere og thaiere kommer godt ut, mens somaliere, syrere, afghanere og øst europeere kommer dårligst ut.

Får jeg rett, så kan det forklares med at jeg enten er svært god i tipping, eller så kan det også forklares med at jeg i likhet med veldig mange andre bare rett og slett har øynene åpne.

For å si det slik – jeg venter fortsatt på telefon fra Hamar!

 

 

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

1 Comment on "Når sannheten kommer for en dag"

  1. Meget godt skrevet

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje