Idiot avisen VG

VG har nå bevegd seg inn i det patetiske, når de i sin iver etter å ta presidenten i USA, sågar hevder at Sverige ikke har fått en massiv økning i forbrytelser i forbindelse med den eksplosive innvandingen der. De skriver blandt annet:

«Kategoriene for anmeldte lovbrudd som minsket mest i antall i 2015 var vinningsforbrytelser, seksualforbrytelser og trafikkforbrytelser».

Men dette må jo ses i forbindelse med hva som har skjedd før akkurat dette året! Det nevner de ikke med ett ord.

En professor i kriminologi med det klingende svenske navnet, Jerzy Sarnecki, går enda lenger og hevder:

«I samfunnsforskningen må man ha langsiktig perspektiv. Bare dumskaller legger ett eller to år til grunn for en konklusjon.»

Javel?

Er dette godt nok for deg herr dumskalle professor?

Det å forsøke å late som om det ikke er enorme problemer i Sverige tilknyttet først og fremst muslimsk innvandring, er ikke bare naivt, det er direkte toskete og forledende.

Her er et bilde fra en dokumentar SVT 1 gjorde i Rinkeby. Hvor mange svensker ser du på denne skjermdumpen fra dokumentaren?

Bilen til dokumentar teamet ble nær sagt selvfølgelig angrepet.

VG er så totalt blindet i sitt hat og agenda mot Trump og alle andre som ser hva som skjer, at de til og med forsøker å komme med en unnskyldning på hvorfor bare rundt 500 av de 160.000 nylig ankomne flyktningene har fått jobb:

«Årsaken er at asylsøkere som skal arbeide i Sverige må ha identitetspapirer. Mange av asylsøkerne som kom til Sverige i 2015 kunne ikke identifisere seg.»

Nei, tenk det du! Hvorfor har de ikke identitetspapirer da?

For en gjeng med suppegjøker som sitter i VG og de fleste andre media i Norge.

Det nytter ikke å si at de burde skamme seg, da de jo ikke har skamvett.

En mer passende straff burde være en gratis weekend i Rinkeby eller Rosengård feks, slik at de selv kunne få føle på kroppen hva berikelsen i Sverige har å tilby!

 

 

 

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

Be the first to comment on "Idiot avisen VG"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje