Når man ikke er helt med

Norske politikere er virkelig dumme. Ikke bare som en betegnelse, men jeg mener virkelig dumme, nærmest litt tilbakestående.

Stortingets utenrikskomités planlagte reise til Moskva ble avlyst som følge av at SVs Bård Vegar Solhjell og Venstre-leder Trine Skei Grande ikke fikk visum til Russland.

Grande er forferdet over dette, og sier sågar at hun ikke vil akseptere denne avgjørelsen. Russlands ambassadør Tejmuraz Otarovitsj Ramisjvili ble onsdag ettermiddag innkalt til utenriksråd Wegger Strømmen for å motta en formell protest mot Russlands visumnekt overfor norske politikere.

– Møtet har funnet sted. Det var et formelt og korrekt møte. Protesten ble fremført. Vi vil ikke gå nærmere inn på det som ble sagt, sier Guri Solberg, pressekontakt i UD, til VG.

Ifølge NRK skal Russland ha foreslått et kompromiss: Russland kan fjerne norske politikere fra sin innreiseforbudsliste mot at Norge fjerner russiske parlamentarikere fra sanksjonslisten. Dette ble avslått umiddelbart, skriver NRK.

Hva forventer de egentlig?

De nevnte sanksjonene ble innført som følge av Russlands annektering av den ukrainske Krim-halvøya i 2014. I desember i fjor ble det klart at sanksjonsperioden forlenges til 31. juli 2017.

37 selskaper og 146 russere og ukrainere står på sanksjonslisten, basert på at de har krenket Ukrainas territoriale suverenitet, støttet russiske beslutningstakere eller profittert på annekteringen. Disse har fått reiseforbud innenfor EU og Norge, og deres europeiske kontoer er fryst.

Forventer da norske og andre europeiske politikere å få visum til Russland etter å ha gjort noe sånt? Hva skal de der å gjøre egentlig?

Den arrogansen som utvises av disse regelrette toskete politikerne er direkte kvalmende.

Norge bestemmer ikke over Krim halvøya. Det gjør heller ikke EU eller FN.

Hvem startet egentlig borgerkrigen i Ukraina? EU og USA støttet en opprørsbande som ville velte en lovlig demokratisk valgt president. Dette syns Norge det er greit å være med på?

Trine Skei Grande: Du er så dum at du ikke engang skjønner det selv. Russland vil ikke ha deg til sitt land, da du er en av de fremste krikikerne av landet og dets president. Du burde heller ikke få dra til USA, da du ikke gjør noe annet enn å påpeke hvor fæl Donald Trump er.

Si meg – har du noengang tenkt over hvordan andre oppfatter deg, og at det ikke er sikkert at det er du som har den rette virkelighetsoppfatningen? Hva om det er du som er den fæle personen det bør advares mot?

Hva om det er du Grande, som med den flåsete kjeften din, sammen med Brende, Solberg, Støre og resten av suallamitten som uttaler ukloke og udiplomatiske ord om lederne av to stormakter i verden, som faktisk vil få Norge i store problemer på grunn av det?

Det ser ut som at dere glemmer at hele norges befolkning ikke engang teller halvparten av Moskva sin, men alikevel oppfører dere som om dere skulle ha 90% av jordas innbyggere boende i Norge.

La meg si det på en måte som du kanskje forstår Grande: GÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ

 

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

1 Comment on "Når man ikke er helt med"

  1. Å jeg er så enig det er kjempegodt at noen greier å sette ord på disse som de forjener uten at de helt blir hogged hodet av slik noen i komentar feltene gjør men det er en kjent sak at det ingen smarte folk som lenger får bli igjen på Stortinget som helt klart styres i fra Departementene som har sittet der som de aller fleste av dem er frimurerei høyeste sjikt

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje