Kvalm – kvalmere – norsk presse

Med dirrende negativitet og en tilnærmet total fordømmelse, fulgte i går et samlet norsk pressekorps innsettelsen av USA`s 45 president.

Aldri har vel noen president i et land som har vært en av, om ikke den aller nærmeste allierte til Norge, fått en slik omtale.

Det ble vridd og vrengt på absolutt alt Trump både sa og gjorde. Alt slik at det skulle se mest mulig negativt ut selvfølgelig.

Men hvorfor dette unisone hatet?

Svaret er enkelt. Trump er en nasjonalist. En mann som ønsker at tradisjoner, kultur og landegrenser skal erstatte den sammensmeltingen og internasjonaliseringen vi har i dag.

Han vil ta vare på landets egne innbyggere på en skikkelig måte, og ikke minst hive ut de som ikke skal være der. Han er ingen stor taler som fremfører pompøse intelligente tirader som ikke fører noe sted, men en handlingens mann. Han har et språk som den vanlige mann kjenner igjen og derfor kan identifisere seg med.

Rødstrømper, politisk korrekte lobbyister, naivister og regelrett ramp viser jo hvor inkluderende de egentlig er nå.

De dyprøde journalistene i Norge som nå skriver surmagede dommedagskronikker om Trump så blekket spruter, er de samme som skrev at Trump aldri i verden kom til å vinne. Det er de samme som skriver om de stakkars asylsøkerne som vi må hjelpe for enhver pris, og de samme som snakker varmt om rettferdighet, tålmodighet, likhet og toleranse.

Troverdigheten der i gården er lik null. Vi skjønner at de er en del av en større agenda. En agenda som er styrt av bare noen få mennesker. Slike som Trump i sin tale fortalte at ikke lenger skulle komme til den makten de til nå har hatt, men at makten skulle tilbake til folket. Det er klart at det må være skremmende for norske journalister, politikere og lobbyister å høre noe slikt.

Det er all grunn til å være misunnelige på USA som nå endelig har fått en president vi bare kan drømme om å få i Norge. Vi må nøye oss med politiske broilere som kun har egeninteresse og salg av Norge som sin agenda.

I dag kjenner jeg at jeg føler meg litt mer amerikansk enn norsk.

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

Be the first to comment on "Kvalm – kvalmere – norsk presse"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje