Norsk medias fornektelse av sannheten

Terrorangrepet i Berlin, hvor ni mennesker ble drept og minst 45 såret, blir behørig omtalt i avisene.

Gjerningsmannen som kjørte inn i julemarkedet i byen, blir i norske aviser beskrevet som «En person er pågrepet – i tillegg ble en passasjer funnet død i lastebilen.» VG sier at det ikke fins noe holdepunkt for at det var en muslim som utførte terrorhandlingen.

I Daily Mail fra England, kan vi i samme tidsrom lese «Gjerningsmannen er fra Pakistan og kom som «flyktning» til Tyskland i Februar i år.»

Hadde gjerningsmannen vist seg å være etnisk tysk, så hadde personen blitt vist frem med navn og bilde i tillegg til tilknytning til rasistiske og islam fiendtlige miljøer forlengst i aviser som VG og Dagbladet.

Nå kommer vi som vanlig til å få lese om litt i VG, at dette var et enkeltstående tilfelle, en forskrudd person som alle norske muslimer vil gå ut i media og ta avstand fra. Han var ikke muslim, men terrorist, vil de si. Nå er det viktig at vi står sammen og verner om muslimene, vil de også si.

Vi har hørt det før. Vi har sett det før. Vi vil også komme til å høre og se det igjen…..og igjen……og igjen……

 

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

Be the first to comment on "Norsk medias fornektelse av sannheten"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje