Spøkelsestreet på Siquijor

De fleste filippinere er redde for å dra til Siquijor. En av grunnene er dette spøkelsestreet som har vært med i mange filippinske skrekkfilmer.

I følge rykter skal en kvinne kledd i hvit kjortel spøke der. Treet ligger rett ved vegen når du kjører fra San Juan mot Lazi. Det koster noen få pesos å gå bort til treet, hvor du i tillegg til å ta bilder av deg selv foran treet og håpe at du får denne kvinnen med på bildet, kan benytte deg av en naturlig fiskespa som er der. Vannet kommer fra under treet et sted og skaper en spøkelsesaktig stemning.

Treet er visstnok hundrevis av år gammelt, og verdt en titt om du er lettskremt eller ikke.

 

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

Be the first to comment on "Spøkelsestreet på Siquijor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje