Fantastisk flott foss

Er du i Oslob på Cebu for å svømme med hvalhaiene? Da bør du også ta turen opp i fjellet for å se på Tumalog falls.

Dette fossefallet er ganske spesielt, da vannet kommer sprinklende og dalende ned, slik at det føles nesten som et lett regnvær. Det er noen hundre meter å gå ned en veldig bratt bakke hvis du ikke velger å sitte på med en moped. Turen kan virke litt skummel, men du har valget mellom det eller å gå.

Selve fossen kommer ned en grønnkledd fjellside i flere forskjellige fall. Noen litt større enn de andre. Det er en stor badedam under fossen, som filippinerne elsker å bade i. Vannet er friskt og svalt, noe som er deilig i varmen.

Er du først på hval safari, så få med deg dette også!

 

About the Author

John M Johansen
Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn. Samfunnsengasjert og glad i mennesker. Motstander av forskjellsbehandling og totalitære ideologier som Islam feks Liker sol, sjø, fjell og lever livet mens jeg har det

Be the first to comment on "Fantastisk flott foss"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Hopp til verktøylinje